Over ons

Waarom Bio-pestcontrol?

Bio Pest Control is een ervaren, professionele ongediertebestrijder met gevoel voor urgentie en een verantwoorde aanpak. Wij handelen met zorg en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Alvorens wij u een blijvende oplossing voorstellen, voeren wij eerst een grondige analyse uit. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden houden wij rekening met uw specifieke situatie en zorgen voor een passende oplossing.

Als Bio Pest Control vinden wij dat onze plicht niet ophoudt bij de daadwerkelijke bestrijding. Zo komen wij op een later tijdstip graag nog eens langs ter controle en geven we u advies om te voorkomen dat het probleem zich in de toekomst nog eens voordoet.

Missie

Wij streven naar een langdurige oplossing voor onze klanten op het gebied van ongediertebestrijding. Onze klanten mogen passende oplossingen, een goede nazorg en goed advies van ons verwachten.

Visie

Wij voeren onze activiteiten uit met grote zorg op het gebied van zowel duurzaamheid als het milieu. Dit vertaalt zich in blijvende oplossingen met oog voor de toekomst door zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische middelen en een minimale ecologische voetafdruk.

Geniet van een parasiet vrij huis.

Contacteer ons
to top